UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Цього тижна на Тернопільщині розпочали ремонт чергових доріг

Планують провести середній ремонт автошляхів краю

Цього тижна на Тернопільщині розпочали р…

3 квітня на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області стартував поточний середній ремонт 27 кілометрів автошляхів краю, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту відомства.

Шляховики здійснюють підготовчі роботи до повної заміни покриття магістралей.

Так, за допомогою фрезерування демонтується верхній шар дорожнього одягу, який зазнав руйнувань. Завтра на підготовлених ділянках розпочнуть ресайклінг. Метод холодної регенерації (ресайклінг) забезпечує укріплення основи дороги, а це означає, що дорожнє покриття служитиме набагато довше, ніж при простій заміні верхніх шарів асфальтобетону.

Поточний середній ремонт наразі розпочали на ділянці дороги М-19 с. Білокриниця – м. Кременець.

Дорожники також нагадують, що довговічність доріг часто залежить і від самих користувачів автошляхів. Це, найперше, стосується недобросовісних перевізників, які не дотримуються вагових норм, значно їх перевищуючи, чим наносять мільйонні збитки дорожній системі.

Нагадаємо, по 600 квадратних метрів доріг щодня латають на Тернопільщині. З початку року відремонтували 50 тисяч метрів квадратних ямковості.

В області більше десятка струменевих машин ремонтують і дороги державного значення. Такі роботи виконують 30 бригад на різних ділянках автошляхів краю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme