UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Четверо людей травмувалися на Тернопільщині в ДТП

Аварія сталася на автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль 

Четверо людей травмувалися на Тернопільщ…

Четверо людей потрапили до лікарні в результаті дорожньо-транспортної пригоди в Монастириськах, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією.

На автодорозі Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль 2 квітня зіткнулися автомобілі Mercedes-Benz та Iveco.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. За попередньої інформацією, водій мікроавтобуса "Mercedes-Benz" віз пасажирів з Польщі. Близько 3:50 він не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з вантажівкою за кермом якої перебував житель Івано-Франківської області.

В результаті удару автомобіль Iveco перекинувся. Два пасажири, які сиділи ліворуч за водієм, та сам кермувальник з "Mercedes-Benz" потрапили до лікарні. У водія закрита травма грудної клітки, травма хребта та закритий перелом передпліччя. В іншого учасника ДТП забої обличчя та лівого плеча. В реанімацію потрапив житель Монастирищини - у нього закрита черепно-мозкова травма, переломи основи черепа й передпліччя.

За меддопомогою звернувся і водій іншого транспортного засобу. Його після огляду медиків відпустили.

Правоохоронці з'ясовують причини автопригоди. Одна з версій - водій мікроавтобуса міг заснути за кермом. Медекспертиза показала, що обидва кермувальники на момент зіткнення були тверезими. Триває слідство.

Нагадаємо, на Тернопільщині 30 березня в двох аваріях потерпіли п'ятеро людей. Одна ДТП сталася в Збаражі, інша - в Кременці.

27 березня в Підволочиському районі поблизу Скалата сталася ДТП, в якій потерпіли одразу кілька людей, в тому числі дитина.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme