UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Батареї в оселях чернігівчан відзавтра охолонуть

Відключення опалення у лікарнях та дитсадках відбуватиметься окремо

Батареї в оселях чернігівчан відзавтра о…

Централізоване опалення в Чернігові планують відключити вже завтра, 4 квітня. Таке рішення прийняте на розширеній нараді Чернігівського міського голови з керівниками структурних підрозділів міської ради та всіх міських служб, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу ЧМР.

Як відомо, чимало інших українських міст вже припинили опалювальний сезон протягом цих вихідних.

Відповідно до нормативів, опалювальний період закінчується, коли протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря перевищує 8˚С. Також встановлено, що це рішення приймається в кожному регіоні окремо.

За даними обласного гідрометцентру, в Чернігові до кінця минулого тижня середньодобової температури 8˚С ще не було – ночі залишалися ще надто холодними навіть за теплих днів. Тільки від цього тижня передбачається потепління, яке вже буде досить сталим.

Як було зазначено сьогодні на нараді, в Чернігові від завтрашнього дня централізоване теплопостачання припиняється для житлових будинків, а для дитячих садочків і лікарень питання завершення опалювального сезону буде вирішуватися в окремому порядку. Також було сказано, що, враховуючи технологічні особливості та необхідність знижувати навантаження поступово, Чернігівська ТЕЦ відключатиме своїх абонентів не в один день, а робитиме це поетапно 2-3 дні, починаючи від завтра.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернігів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme