UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Apple розробляє власні графічні чіпи для iPhone

Компанія Apple вирішила відмовитися від послуг Imagination Technologies і перейти на власні чіпи GPU для смартфонів

Представники Apple повідомили британського виробника графічних чіпів Imagination Technologies, що відмовляться від їхніх послуг протягом найближчих двох років, передає Depo.ua з посиланням на The Verge.

У своїй заяві представники Imagination відзначають, що компанія Apple "працює над окремим, незалежним графічним чіпом для того, щоб контролювати свою продукцію і буде скорочувати свою майбутню залежність від технологій Imagination".

"Apple не представила жодних доказів, що підтверджують твердження, що компанія більше не буде вимагати технологію Imagination і не буде вимагати патентів Imagination в області інтелектуальної власності та конфіденційної інформації. Ці докази було запитані Imagination, але компанія Apple відмовилася їх надати", - говориться в заяві британської компанії.

Таким чином, як зазначають журналісти The Verge, нас чекає або "захоплююча патентна війна", або радикально новий дизайн графічного чіпа GPU, оскільки розробити нову архітектуру таких пристроїв, не порушуючи права на інтелектуальну власність, досить складно.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme