UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінницька "Нива-В" порадувала першою весняною перемогою на рідному стадіоні

Команда почала підійматися у турнірній таблиці, але до поставленої мети ще дуже далеко 

Вінницька "Нива-В" порадувала першою вес…

Вінницька "Нива-В" нарешті порадувала виграшем на рідному стадіоні у весняній частині чемпіонату і після двох поспіль перемог почала підійматись вище у турнірній таблиці другої ліги. Про це повідомляє Depo.Вінниця.

Перед початком матчу із "Никополем" вболівальників потішили яскравим виступом запальних дівчат із команди черлідерів. А зі стартовим свистком заряджені на результат футболісти "Ниви-В" змогли забезпечити гарний настрій і до кінця поєдинку.

"Нива-В" із перших хвилин володіла ініціативою на полі, проводячи масивні атаки на ворота гостей. Ті пробували огризатись і упродовж першого тайму тримали у напрузі захист зелено-білих на чолі Кліщуком. Врешті, команди у першій половині гри змогли обмінятися небезпечними моментами, в одному з яких відкривати рахунок могли саме гості – в одній з контратак після зрізки захисника вінничан Дугієнка м'яч у сантиметрах пройшов від стіки.

Друга половина пройшла під знаком тотальної переваги господарів. І на 63-й хвилині вона нарешті трансформувалась у перший гол у матчі. Ігор Маляренко опинився у потрібному місці після рикошету і з зблизька розстріляв ворота "Нікополя". Гості могли одразу ж зрівняти рахунок, але вихід тет-а-тет з Кліщуком форвард гостей Воронін змарнував, пробивши неточно.

"Нива-В" продовжила натиск у бажанні закріпити перевагу. Але подвоїти рахунок вдалося тільки під занавіс матчу, коли здавалось, зустріч так і скінчиться мінімальною перемогою. Допоміг захисник нікопольців Шестипалов: після подачі кутового він підправив у власні ворота м'яч, пробитий капітаном зелено-білих Колінзом Нгахою.

Після матчу наставник "Ниви-В" Володимир Горілий відзначив оборону своєї команди, адже, включно із попереднім матчем у Запоріжжі, де вінничани перемогли 4:0, його підопічні не пропускають уже два матчі поспіль. Щоправда, головний іспит для команди попереду – у наступному, 24-му турі вінничани їдуть у гості до кременчуцького "Кременя", який нині посідає другу стрічку турнірній таблиці. "Нива-В" – восьма і від першого місця, що напряму виводить у Першу лігу, її розділяє цілих 20 очок.

Фото прес-служби "Ниви-В"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme