В перший день "режиму тиші" в зоні АТО 4 поранених

1 квітня позиції українських військових були обстріляні 37 разів

В перший день "режиму тиші" в зоні АТО 4…

Незважаючи на досягнуті ТКГ домовленості про припинення вогню з 00:00 1 квітня, за минулу добу бойовики 37 разів порушили "режим тиші" – повідомив прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook, пише Depo.ua.

В результаті обстрілу четверо військовослужбовців ЗСУ отримали поранення.

Найбільша кількість обстрілів зафіксована на Маріупольському напрямку. З міномета калібру 82 мм бойовики відкривали вогонь по опорних пунктах в районі Березового. З озброєння БМП і стрілецької зброї сепаратисти били по морським піхотинцям поблизу Широкиного. З протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї терористи вели вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Водяного. Українські позиції поблизу Березового, Павлопіля і Гнутового були обстріляні з великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, озброєння БМП і стрілецької зброї бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу Луганського. З мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів сепаратисти відкривали вогонь по Авдіївці. По позиціях сил АТО в Верхньоторецькому сепаратисти вели вогонь з гранатометів, а з великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції в Кам'янці. Поблизу Авдіївки, Верхньоторецька і Майорського активно "працювали" снайпери. По українським силам в Троїцькому били зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку ворог виявляв мінімальну активність. Позиції поблизу Станиці Луганській обстрілював ворожий снайпер.

При цьому в штабі АТО підкреслили, що українські військовослужбовці строго дотримувалися "режиму тиші" і не відкривали вогонь у відповідь.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme