UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці Алея творчості "усміхатиметься" червонолистими дубами

Відомі вінничани висадили біля "Книжки" 30 саджанців дуба

У Вінниці Алея творчості "усміхатиметься…

Учора, 1 квітня відомі художники, артисти, співаки, дизайнери, військові та талановиті діти підтримали екологічний проект та висадили Усміхнену алею творчості у парковій зоні неподалік "Книжки", передає кореспондент Depo.Вінниця.

У цій акції взяли Володимир Козюк – народний художник України, Тетяна Олексієнко – фіналістка проекту "Голос діти-3", Дар'я Журбенко – Міні-міс Світу, Міні-міс Україна, Міні-міс Вінниця 2015 року, Богдан Совик – суперфіналіст 6-го сезону телепроекту "X- фактор".

"Це гарна справа – щось творити, садити. Раніше сам створював такі акції – пішов і щось посадив, для себе на городі чи у садку. Це ж не обовязково робити на камери та для фото і щоб поряд купа депутатів крутилися і піарилися. Хоча підтримую ті акції, які дають результат, і в подальшому принесуть плоди. От наприклад можливо хтось задумається, буде хтось сьогодні проходити, подивиться що ми садимо дерева і згадає що він не поосадив і піде й посаде", - зауважив Богдан Совик. Також до створення алеї долучилися і військовослужбовці Повітряних Сил України і студенти-іноземці. "Згідно стратегії розвитку нашого міста - Вінниця має перетворюватися на комфортне європейське "смайл-сіті", а враховуючи те, що сьогодні перше квітня, вирішили створити усміхнену алею творчості. Її висаджували люди, які зробили особистий внесок у творчий розвиток нашого міста. Кожне дерево буде підписане, що знали, хто його садив", - розповіла організатор акції Наталя Григорук.

Нагадаємо, екологічний проект "Усміхнена алея творчості" відбувся у рамках всеукраїнської акції "Майбутнє лісу – в твоїх руках".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme