UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У неділю бойовики порушили "тишу" 15 разів, поранено військового

Протягом неділі бойовики ОРДЛО порушили режим "тиші" 15 разів, одного українського військовослужбовця поранено

Про це ввечері 2 квітня повідомили у прес-центрі штабу АТО, передає Depo.ua.

"Ситуація у зоні проведення АТО стабілізувалася, та російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати провокаційні обстріли позицій ЗСУ, попри домовленості тристоронньої групи про режим припинення вогню", - зазначили у штабі.

Українські військовослужбовці дотримувалися режиму "тиші" та не відкривали вогонь у відповідь.

Найбільшу активність противник проявляв на Маріупольському напрямку: з мінометів калібру 120мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вів вогонь по позиціях сил АТО в районі Павлополя, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстрілював напрямок Водяного.

"На одному з будинків населеного пункту Саханка, що розташований на тимчасово непідконтрольній Україні території, ворог, піднявши прапор України, зі стрілецької зброї обстрілював морських піхотинців поруч Широкиного" - повідомили у прес-центрі АТО.

На Донецькому напрямку найбільша кількість обстрілів була зафіксована під Авдіївкою, де тривали обстріли з мінометів калібру 82мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Зі станкового протитанкового гранатомету бойовики вели вогонь по позиціях АТО поблизу "Новоселівки II", з ручного протитанкового гранатомету обстрілювали опорні пункти в районі Зайцевого.

На Луганському напрямку, з автоматичних гранатометів бойовики вели вогонь по позиціях поруч з н.п.Кримське.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme