У Харкові через Інтернет-магазин збували крадений велосипед

Харків'янин хотів купити уживаний велосипед, однак знайшов свій крадений

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, сьогодні, 2 квітня, близько 9:30 до поліції зателефонував громадянин із заявою про знахідку власного, раніше вкраденого велосипеда.

За відомостями поліції, 10 березня невідомі вкрали у 27-річного харків'янина велосипед. Не дочекавшись, поки крадіжку знайдуть, хлопець вирішив придбати вживаний велосипед через сайт оголошень. Проглядаючи пропозиції, заявник звернув увагу на оголошення про продаж двоколісного транспортного засобу, що був схожий на той, який вкрали у нього, тому чоловік зателефонував продавцеві та домовився про зустріч на площі Захисників України, при цьому викликавши патруль.

Під час відпрацювання виклику, копи з'ясували, що 35-річний мешканець Харкова, напередодні начебто виміняв даний велосипед у малознайомої особи та вирішив продати. Наразі процес купівлі-продажу призупинено, так як заявник надав документи на велосипед, записи у яких співпадали з серійним номером товару, який продавав невідомий.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка встановлює, чи дійсно продавець не має відношення до крадіжки 10 березня.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme