У Балаклії детонація військового арсеналу вплинула на навчальну програму

На Харківщині в балаклійських школах 3 квітня навчальний процес розпочнеться з уроку безпеки життєдіяльності

У Балаклії детонація військового арсенал…

Як передає Depo.Харків, про це йдеться в оперативній інформації ДСНС України щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на військових складах в Балаклії станом на 8:00 2 квітня.

Рятувальники наголосили, що питанням поширення знань про небезпеку вибухонебезпечних предметів приділяється особлива увага. "Проведено інструкторсько-методичне заняття з педагогічним складом закладів освіти по проведенню інформаційно-роз'яснювальної роботи з дітьми щодо правил поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. В понеділок у всіх школах міста та району навчальний процес розпочнеться з уроку безпеки життєдіяльності щодо дотримання правил безпеки при виявленні підозрілих та вибухових пристроїв", - зауважили у службі.

За відомостями ДСНС, зараз продовжується нетехнічне обстеження території прилеглої до міста Балаклія в радіусі 10 км та розмінування сільськогосподарських угідь. До виконання робіт з розмінування від ДСНС залучено 100 піротехніків та 36 одиниць спеціальної техніки (20 піротехнічних розрахунків).

Не підключеними до газопостачання із 15,3 тисяч залишаються 340 абонентів. Причина – відсутні власники будинків або забиті вентиляційні канали. Відновлено теплопостачання міста, за винятком військового містечка.

Як повідомляв Depo.Харків, уночі 23 березня у Балаклії внаслідок загоряння відбулася детонація військового арсеналу. Через небезпеку для життя з Балаклії та дев'яти прилеглих сіл евакуювали близько 20 тисяч людей. Внаслідок вибухів загинула одна людина, ще близько п'яти отримали поранення. 24 березня військові заявили, що пожежа на арсеналі ліквідована.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme