Під Харковом убивця дев'ять разів встромив ніж у груди свого товариша

Співробітники Харківського відділу поліції оперативно затримали 35-річного місцевого мешканця, який позбавив життя свого знайомого

Під Харковом убивця дев'ять разів в…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, тіло невідомого чоловіка з численними ножовими пораненнями на подвір'ї свого домоволодіння виявила 58-річна мешканка міста Мерефа та відразу зателефонувала до поліції.

За відомостями поліції, загиблим виявився безробітний 57-річний місцевий житель. Правоохоронці встановили та затримали зловмисника – 35-річного сина заявниці.

Затриманий зізнався у скоєному та розповів, що під час спільного розпивання спиртних напоїв між ним та товаришем виникла сварка з приводу повернення грошового боргу. Молодик розлютився, схопив кухонний ніж та наніс знайомому близько 9 ударів в область грудної клітини. Після чого пішов спати. Від отриманих травм чоловік помер. Речові докази вилучені та направлені на дослідження.

Начальник Харківського відділу поліції полковник поліції Ігор Назаренко зазначив, що за даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Чоловіка затримано згідно з ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme