UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Чернігівщині знімають "Кіборгів"

В основу фільму покладена історія музиканта з позивним "Мажор", який всупереч волі заможних батьків поряд з іншими побратимами став добровольцем-захисником Донецького аеропорту

На військовому аеродромі поблизу Чернігова тривають зйомки художнього фільму "Кіборги" за сценарієм драматурга Наталії Ворожбит. Про це повідомляє Depo.Суми з посиланням на "Суспільний кореспондент".

Стрічка присвячена бійцям, що героїчно захищали Донецьке летовище. В основу фільму покладена історія музиканта з позивним "Мажор", який всупереч волі заможних батьків поряд з іншими побратимами став добровольцем-захисником Донецького аеропорту.

Бюджет фільму склав більше сорока мільйонів гривень. На сьогодні знімальна група вже відзняла достатньо матеріалу для показу чотирьохсерійного фільму. Для багатьох акторів ввійти в свої ролі – не проблема, адже їм прийшлося в реальному житті зі зброєю в руках боронити рубежі своєї країни від ненажерливого кремлівського ворога.

А самі актори завдячують у створенні фільму і військовим, які захищають свою країну у скрутний час та знаходяться поряд з ними на знімальному майданчику.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Чернігів

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme