UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Молодь Ізяславщини мандрувала з потягом "Труханівська Січ"

5 Потяг Єднання України побував у 16 містах країни

Молодь Ізяславщини мандрувала з потягом…

Представники Ізяславщини стали учасниками акції Потяг Єднання України "Труханівська СІЧ", повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією Ізяславської РДА.

Майже весь березень 5 учнів 10-го класу з Ізяславського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. №2, ліцей" ім.О.Кушнірука та їхня вчителька Інна Гульчак "єднали" Україну.

Волонтерський агітпотяг цього року об'єднав 280 людей різного віку та сфери занять, в тому числі 70 із загальноосвітніх шкіл.

За час подорожі областями вони приклали неймовірні зусилля для забезпечення єдності України. У ході подорожі представники з 15 областей ознайомились з історією та видатними пам'ятками 16 міст України, вшанували пам'ять Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО, спілкувались з молоддю та представниками органів місцевого самоврядування територій, де вони побували.

В учасників подорожі залишились яскраві та неймовірні враження, з'явилося багато нових друзів. Діти та дорослі зрозуміли важливість своєї місії, відчули себе справжніми патріотами, навчились не боятись та долати труднощі, нести відповідальність за свої вчинки, не бути байдужими, вміти відстоювати свою точку зору.

До слова, у складі Потяга Єднання "Труханівська Січ" була й група вінничан.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme