UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Гройсман привітав українських геологів із професійним святом

Прем'єр побажав геологам, геодезистам і картографам професійного зростання, благополуччя та особистих успіхів, а також висловив від імені уряду вдячність за їхню працю

Гройсман привітав українських геологів і…

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав геологів з професійним святом. Привітання прем'єра опублікувала прес-служба уряду, пише Depo.ua.

Гройсман підкреслив, що розвиток національної економіки залежить не тільки від наукового і технічного прогресу, а й від раціонального використання природних ресурсів.

"Сьогодні діяльність галузі обумовлена новими цивілізаційними викликами, у тому числі екологічного характеру, і спрямована не тільки на підвищення ефективності та якості геологорозвідувальних та картографо-геодезичних робіт, впровадження новітніх технологій і світових досягнень, а й на збереження навколишнього середовища. Наш спільний обов'язок – поширювати в суспільстві ідеї екомислення, щоб залишити для майбутніх поколінь країну та її ресурси в належному стані. Саме тому на сьогодні важливі інноваційні підходи в наукових дослідженнях і геологічному прогнозуванні, які сприятимуть становленню моделі "розумної", а не споживчої економіки, що забезпечить належний розвиток мінерально-сировинної бази України" – йдеться в повідомленні.

Прем'єр побажав геологам, геодезистам і картографам професійного зростання, благополуччя і особистих успіхів, а також висловив від імені уряду вдячність за їхню працю.

Як відомо, День геолога щорічно відзначається в першу неділю квітня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme