Житомирянка народила дитину на пероні, чекаючи електричку

Пуповину перерізала незнайома жінка, яка опинилася поруч, звичайним кухонним ножем

Житомирянка народила дитину на пероні, ч…

22-річна жителька Коростеня, що на Житомирщині, народила хлопчика просто на пероні станції Тишів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на ТСН.

Пуповину перерізала незнайома жінка, яка опинилася поруч, звичайним кухонним ножем, який принесли із будки на залізничному переїзді. Після раптових пологів породіллю та немовля терміново госпіталізувала швидка.

"Не страшно було. За дитину переживала, не за себе", - каже породілля Ольга Волковська.

Закривавлену жінку на лавці побачила Раїса Баранівська, яка теж прийшла чекати на електричку. Вона не одразу зрозуміла, що відбувається, але згодом кинулася допомагати, хоч під руками не було анічогісінько.

"Жіночка уся в крові, дитятко лежить, вона не кричала нічого, просто сидить і так дивиться на мене. Я зав'язала пуповину, потім ножем відрізали, бігом його занесли туди, а там уже чорною ниткою, не було нічого, перев'язала і все", - розповіла Баранівська.

Лікарі зізнаються, що здивовані такими пологами.

"За мою 20-річну практику в таких умовах – це перший випадок, що жінка народила такого богатиря, 4200, без серйозних наслідків для себе і дитини", - каже неонатолог пологового відділення Малинської ЦРЛ Анжела Мікутель.

Нагадаємо, торік у Вінниці поліція отримала виклик на "масову бійку", а потрапила на пологи просто неба.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme