З початку "режиму тиші" трапилось 20 обстрілів

З початку доби бойовики 20 разів порушили режим тиші, незважаючи на домовленості припинити вогонь з 1 квітня. Четверо українських військових отримали поранення

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку, вогнем з мінометів калібру 120мм та 82мм, а пізніше з озброєння БМП та стрілецької зброї ворог обстрілював опорні пункти поблизу Луганського. З гранатометів різних систем противник вів обстріл захисників Верхньоторецького, а з крупнокаліберних кулеметів – опорні пункти в районі Авдіївки.

Зі стрілецької зброї ворог відкривав вогонь у районах населених пунктів Луганське, Авдіївка та Троїцьке. Поблизу Майорського, Авдіївки та Верхньоторецького активно діяли ворожі снайпери.

На Маріупольському напрямку також було неспокійно. З протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-терористичні підрозділи вели вогонь по захисниках Водяного. Зі стрілецької зброї обстрілювали морських піхотинців під Широкиним та Гнутовим.

На Луганщині ворог виявляв мінімальну активність, позиції у районі Станиці Луганської обстрілював ворожий снайпер.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримуються режиму тиші, вогонь у відповідь не відкривають", - повідомили в штабі.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme