UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Одесі через Гуморину внесли зміни до руху транспорту

Зміни в схемі руху міського транспорту стосуються центральних вулиць

Департамент транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Одеської міськради вніс зміни тимчасового характеру в схеми руху транспорту на міських маршрутах загального користування, погоджені з міськвиконкомом та оргкомітетом Гуморини-2017 – повідомляє Управління інформації Одеської міськради, пише Depo.ua.

"З 1 по 3 квітня у зв'язку з проведенням Гуморини-2017 внесено зміни тимчасового характеру в схеми руху міських маршрутів загального користування. Це стосується передусім автобусних маршрутів №137, № 220а" – зазначили в мерії.

У свою чергу, патрульна поліція Одеси частково обмежить рух транспорту в цетральній частині міста, зокрема, на Соборній площі, вулицях Дерибасівській, Пушкінській, Ланжеронівській, Грецькій, Садовій та Преображенській.

Охорону громадського порядку в місті 1 квітня забезпечуватимуть посилені наряди поліції, що чергуватимуть на вулицях спільно з бійцями Національної гвардії України.

Як повідомлялося, у 2017 році поновлено традицію проведення параду Гуморини, який відкриють найменші учасники. Всього у заході буде задіяно півтори тисячі осіб, що представлятимуть творчі колективи з Одеси, Києва, Полтави, Дніпра і Херсона.

Передбачено також проведення інших заходів на восьми основних локаціях. Зокрема, на Приморському бульварі, площі біля пам'ятника Дюку де Рішельє, біля Воронцовської колонади, на Грецькій площі, у Міському саду, парку Перемоги та парку імені Савицького.

Крім параду Гуморини, в якому візьмуть участь вуличні театри, актори-двійники і 30 футуристських автомобілів, відбудуться "одеські єврослухання" та гала-концерт – на головній сцені на розі вулиць Ланжеронівської та Пушкінської, а також "Караоке на Майдані" з Ігорем Кондратюком – біля Колонади.

У рамках Гуморини відбудеться також VII міжнародний фестиваль клоунів і мімів "Комедіада".

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme