UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У США завершився семирічний судовий процес навколо "Університету Трампа"

У Сполучених Штатах суд затвердив угоду про позасудове врегулювання спору, пов'язаного зі справою так званого "Університету Трампа"

Як повідомляє агентство Associated Press, президент Дональд Трамп виплатить 25 мільйонів доларів компенсації колишнім студентам, передає Depo.ua.

У 2010 році студенти навчального закладу подали позов проти Трампа. За їх словами, семінари по нерухомості, які проводили в навчальному закладі, були неінформативними і нічому їх не навчили. Позивачі зазначали, що "Університет Трампа" не був акредитований: студенти не отримували дипломів. При цьому вартість навчання досягала десятків тисяч доларів.

Компенсацію отримають майже 4 тисячі слухачів "Університету Трампа". Будучи кандидатом в президенти, Трамп відмовлявся від позасудового врегулювання, але після перемоги на виборах він заявив, що у нього немає часу на судовий розгляд. Згода президента врегулювати позов не означає визнання провини.

"Університет Трампа" був зареєстрований в 2004 році як комерційна компанія. Студентам обіцяли вивчення способів швидкого збагачення на ринку нерухомості. Через кілька років освітня установа закрилося.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme