UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Росії готуються утилізувати 10 тисяч одиниць бронетехніки

Міноборони РФ оприлюднило дані про плани та обсяги утилізації озброєння, яке "входить до складу рухомого майна ЗС РФ, але не затребуване в інтересах захисту держави"

Відповідні дані містяться у пояснювальній записці до проекту поправок до указу президента РФ "Про зміну порядку реалізації вивільняється військового майна, акціонування і приватизації підприємств військової торгівлі", повідомляє Depo.ua з посиланням на Українську правду.

У тексті зазначається, що утилізація озброєння, яке не знайшло застосування у Міноборони Росії, має відбутися до кінця 2020 року, на її реалізацію знадобиться понад 50 мільярдів рублів з бюджету.

Так, до кінця 2020 року має бути утилізовано 9,9 тис. од. бронетанкової техніки, 21,5 тис. одиниць ракетно-артилерійського озброєння, близько 7 млн. од. стрілецької зброї, понад 150 млн. од. боєприпасів, 140 тис. ракет загальновійськового призначення, майже 2 тис. літаків і вертольотів, значна кількість інших видів озброєння.

У записці також вказано, що у 2016 році в Міноборони Росії реалізовано 207 800 тонн брухту чорних та 5 300 тонн брухту кольорових металів, а у 2017 році планується реалізувати 230 тис. тон металобрухту.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme