У Балаклії продовжують працювати піротехніки, - ДСНС

Станом на 7:00 1 квітня на території Балаклії Харківської області та у прилеглих населених пунктах пожеж внаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано

У Балаклії продовжують працювати піротех…

Як повідомили Depo.Харків у ДСНС України, загалом з початку робіт на території Балаклії та прилеглих селищ вилучено 3 700 вибухонебезпечних предметів.

Триває нетехнічне обстеження території прилеглої до Балаклії в радіусі 10 км та розмінування сільськогосподарських угідь.

До виконання робіт з розмінування від ДСНС залучено 100 піротехніків та 36 одиниць спеціальної техніки (20 піротехнічних розрахунків).

У ДСНС підкреслили, що Балаклія та прилеглі населені пункти підключені до енерго- та теплопостачання. Із 15 300 абонентів залишилось підключити до газопостачання 400 (там відсутні власники).

Як повідомляв Depo.Харків, уночі 23 березня у Балаклії внаслідок загоряння відбулася детонація військового арсеналу. Через небезпеку для життя з Балаклії та дев'яти прилеглих сіл евакуювали близько 20 тисяч людей. Внаслідок вибухів загинула одна людина, ще близько п'яти отримали поранення. 24 березня військові заявили, що пожежа на арсеналі ліквідована.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme