UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Муніципальна поліція Кам'янця стане міській казні в мільйон гривень

У місті створили комунальне підприємство, що слідкуватиме за порядком і матиме певні "каральні" функції

Муніципальна поліція Кам'янця стане…

Депутати Кам'янець-Подільської міськради затвердили комплексу програму комунального підприємства "Муніципальна поліція". Загальний кошторис програми становить 933 тисячі 372 гривні, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на Vdalo.

На придбання 8 комплектів спецформи для працівників передбачили 91 тисячу 532 гривні.

Директор КП Петро Солярик пояснив, що така вартість включає в себе зимовий, літній та перехідний комплекти одягу. Також планують купити нової фотоапаратури для фіксації порушень.

За словами ж начальника фінансового управління Оксани Гут, прийняття програми не означає виділення коштів, а лише ухвалення концепції комунального підприємства.

Наразі муніципальна поліція профінансована на 860 тисяч на рік. Решту коштів депутати можуть виділи під час перегляду бюджету.

Муніципальна поліція наділена правом складання актів та адміністративних протоколів за порушення законодавства з питань благоустрою, екологічної безпеки, незаконної торгівлі, проведенні незаконних земельних робіт, розташуванні незаконних об'єктів на території міста.

Підтримали обранці програму лише з другої спроби. Та й впереше, збиралися розглянути ще на лютневій сесії. А в січні на засіданні депутатського клубу під головуванням кам'янецького мера Михайла Сімашкевича з'ясовували останні кроки щодо створення муніципальної поліції.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme