Москаль заявляє, що у Балоги є австрійське громадянство (ДОКУМЕНТ)

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль просить генпрокурора Юрія Луценка внести у ВР подання про позбавлення Віктора Балоги депутатської недоторканності

Про це інформує Depo.Закарпаття з посиланням на офіційний сайт Геннадія Москаля.

Москаль стверджує, що народний депутат від Закарпаття Віктор Балога має, крім українського, австрійське громадянство. Копія паспорта громадянина Австрії Балоги опинилася в розпорядженні Закарпатської облдержадміністрації.

"У часи роботи в Секретаріаті Президента України Віктора Ющенко Балога майже щотижня літав у Австрію, скупив на околиці Відня купу нерухомості й таємно отримав австрійське громадянство", - заявляє Москаль.

Скан-копія документа публікується зараз, оскільки, за словами Москаля, перевіряли його достовірність через дипломатичні установи.

"При оформленні австрійського громадянства цей пан вніс перед своїм прізвищем частку "де", яка начебто має свідчити про його дворянське походження. І тепер В.Балога, приїжджаючи в Завидово, після кожного застілля показує своїм односельчанам австрійський паспорт із прізвищем de Baloga й вимагає звертатися до себе не інакше, як "месьє"!", - переконує голова Закарпатської ОДА.

Також Москаль стверджує, що направив офіційне звернення до генерального прокурора України Юрія Луценка з проханням невідкладно внести у Верховну Раду подання про позбавлення Віктора Балоги депутатської недоторканності й притягнення його до кримінальної відповідальності.

Зауважимо, інформація про подвійне громадянство Балоги з'явилася на сайті Москаля 1 квітня.

Нагадаємо, Москаль порадив сільраді Хустщини продати труну і розрахуватися з працівниками.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme