Кримчан призвуть до армії Росії за межами окупованого півострова

В основному призовники Криму будуть служити в Краснодарському краї, а також у Московській та Іванівській областях

Кримчан призвуть до армії Росії за межам…

Міністерство оборони Російської федерації відправить молодих людей з окупованого Криму на службу в армію в різні регіони Росії – повідомляє Depo.ua з посиланням на РИА "Новости".

Повідомляється, що це відбудеться вперше з часу початку окупації Криму в 2014 році. Раніше кримчан залишали на службі в межах півострова.

"В основному призовники Криму будуть служити в Краснодарському краї, Московської області, Івановської області. Проходити військову службу в інших регіонах поки буде невелика частка призовників" – пояснив начальник організаційно-мобілізаційного управління штабу Південного військового округу РФ генерал-майор Андрій Колесов.

За його інформацією, на території окупованого Криму у весняну кампанію військові комісаріати зобов'яжуть служить в армії РФ 2,4 тисячі осіб, тоді як за весь 2016 рік на військову службу на півострові були спрямовані 3680 кримчан. Призов на службу в армію в РФ починається вже 1 квітня.

Згідно з прийнятою резолюцією ООН про права людини в окупованому Криму, російським окупантам заборонено призивати в збройні сили жителів українського півострова, заявив раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme