Заступник голови полтавської ОДА розповів, як йому теща гроші дає

Заступник голови ОДА Роман Товстий подав звіт про свої статки і розповів, звідки гроші

Заступник голови полтавської ОДА розпові…

Згідно нових змін в електронному декларуванні, державні службовці можуть подати звіт про свої статки до 1 травня, якщо вони роблять це вперше. Але заступник голови Полтавської ОДА Роман Товстий звітує про свої доходи щороку вчасно. Говорить, що приховувати йому нічого, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Полтавської ОДА.

Згідно податкової декларації за 2016 рік, Роман Товстий володіє легковим автомобілем Chrisler Wrangler 1990 року випуску. Ще на одне авто - Volkswagen Touareg - чиновник має право спільного користування. Його ж дружина Софія Кочарян є власницею Fiat 2014 року випуску.

Мешкає Роман Товстий із сім'єю у квартирі тещі на 48 кв.м. "Мама дружини давно мешкає за кордоном, тому житло залишила нам", - пояснює Роман Товстий.

Як доходи заступник голови ОДА задекларував заробітну плату на посаді - 138,700 тис грн. Із грошових активів має 95 000 доларів готівкою та 50 000 доларів, позичених третім особам. Ці накопичення у Романа Товстого зберігаються ще з часів роботи приватним підприємцем. Дружина посадовця зберігає 40 000 доларів готівкою та стільки ж - позичила третім особам.

Із нерухомості чиновник задекларував земельну ділянку на 0,2 га, яку отримала його дружина ще в 2015 році. Також Софія Кочарян володіє ще однією земельною ділянкою на 0,1 га, на якій нині ведеться будівництво на 238 кв.м. Багато в чому, за словами Романа Товстого, його дружині допомагають родичі з-за кордону.

"Усі ми пам'ятаємо часи, коли в Україні було дуже тяжко. Тоді родичі моєї дружини були змушені виїхати на заробітки за кордон. Там і залишилися жити. Але й досі підтримують Софію та допомагають їй. Тож, спільними зусиллями ми зараз і зводимо будинок", - говорить Роман Товстий.

Нагадаємо, пересічні полтавці вважають безглуздим декларування своїх доходів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme