Як у Луцьку після пісного обіду розважаються п'яні священики

Автомобіль з трьома священнослужителям потрапив у ДТП

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на допис у "Фейсбук" Іллі Токаренка, у Луцьку сталася аварія за участі п'яного священик Волинської єпархії УПЦ.

"Троє батюшок, за кермом Святійшої вогняної колесниці України "Део Ланос", після хорошого пісного обіду (1,6 проміле у водія) направлялися по вул. Ковельській. Не знаю по якій причині, чи то вони почули глас божий, чи "Шкода Октавія" мого товариша здалася їм звірем з пекла, но вони пішли на таран", - написав активіст.

За словами Токаренка, його товариш тільки встиг машину поставити на ручника як "Део Ланос" стукнув задній бампер "Октавії".

"Порушивши головний закон святих, почали тикати моєму другові не 200 гривень а диявольсько-масонські американські доляри! По справедливості не хотілося гадощів, но ці Херувими збиралися відкупитися і їхати далі. Власник Шкоди одразу подзвонив на 102. Патрульні приїхали одразу, та запропонували обом сторонам ДТП пройти тест, одна сторона погодилася а Святі отці відмовилися", - зазначив Ілля Токаренко.

Через кілька годин водія "Део Ланоса" привезли з наркодиспансеру і, як повідомив Токаренко, у крові кермувальника виявили 1,6 проміле алкоголю (при максимально допустимій нормі у 0,2 проміле).

У коментарі для "Волинь24" прес-секретар Волинської єпархії УПЦ протоієрей Олег Точинський підтвердив, що справді сталася аварія, за кермом якої був священик.

Як повідомив речник, за кермом "Ланоса" перебував отець Олександр Казмірук, який служить у селі Коршів Луцького району.

"Я думаю, що ми самі повідомимо офіційно своїми інформаційними ресурсами. Ситація звичайно, що неприємна і треба відреагувати", - сказав прес-секретар.

На Волині побили священика Московського патріархату.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Волинь

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme