В білоруському автобусі, який розбився на Львівщині, було 42 пасажири

Двоє людей загинули і 12 госпіталізовані в результаті зіткнення рейсового автобуса "Мінськ-Буковель" і автомобіля у Львівській області

В білоруському автобусі, який розбився на Львівщині, було 42 пасажири

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Міністерство закордонних справ Білорусі, у момент зіткнення на Львівщині в автобусі "Мінськ-Буковель" перебувало 42 пасажири і двоє водіїв, кількість потерпілих уточнюється.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які управляють транспортним засобом) Кримінального кодексу.

2 людей загинули і 12 госпіталізовані в результаті зіткнення рейсового автобуса "Мінськ-Буковель" і автомобіля у Львівській області.

"У Львівській області в результаті зіткнення рейсового автобуса "Мінськ - Буковель" з автомобілем 2 людей загинуло, 12 госпіталізовано", - сказано в ньому.

Зазначається, що посольство Білорусі в Україні контролює хід розслідування, уточнює список потерпілих і обставини дорожньо-транспортної пригоди (ДТП).

"Сьогодні, 31 березня, близько 6:30 у поліцію надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Львів - Рогатин біля села П'ятничани Жидачівського району сталося ДТП: зіштовхнулися автомобіль Mercedes і туристичний автобус "Неоплан". Обидва транспортні засоби іноземної реєстрації. У результаті зіткнення автобус з'їхав у кювет і перекинувся", - сказано в повідомленні відділу комунікації Головного управління Національної поліції в області.

За попередньою інформацією, від отриманих травм на місці події загинули водій і пасажир автомобіля Mercedes, обидва іноземці.

Дві людини загинули через ДТП з білоруськими туристами на Львівщині, з'явилися фото з місця аварії.

Раніше ми писали, що молода жінка розбилася в ДТП біля Львова з трьома чоловіками.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme