UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У жахливій ДТП на Буковині загинула кам'янчанка

Винуватцем трагедії став водій фури з Дніпра

У жахливій ДТП на Буковині загинула кам&…

У Чернівецькій області загинула жителька Кам'янця, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в регіоні.

ДТП сталася у селі Припруття Новоселицького району. Керуючи автомобілем "ДАФ", 34-річний житель міста Дніпро не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив наїзд на двох жителів Кам'янця-Подільського. 44-річна жінка та 33-річний чоловік у цей час на узбіччі ремонтували своє авто.

Обох потерпілих одразу госпіталізували до Новоселицької ЦРЛ. В результаті наїзду вантажівки чоловік отримав струс головного мозку. У жінки лікарі діагностували політравму, відкритий перелом склепіння та основи черепа, забій головного мозку та відкритий перелом малогомілкової кістки. Незважаючи на всі зусилля медиків, потерпіла померла.

За фактом ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, наприкінці минулого року на Хмельниччині фура протаранила пасажирський бус. Кілька людей загинуло.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme