У Слов'янську жінку запроторили на 8 років в тюрму за співпрацю з "ДНР"

Колегія суддів Слов'янського міськрайонного суду Донецької області приговорила 42-річну мешканку селища Зайцеве до 8 років тюрми за співпрацю з "ДНР"

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області, передає Depo.Донбас.

Встановлено, що у січні-лютому 2016 року обвинувачена, діючи умисно, сприяла діяльності терористичної організації.

"Жінка збирала та передавала бойовикам відомості щодо місць дислокації, чисельності та маршрутів пересування підрозділів та військової техніки Збройних Сил України та інших військових формувань, задіяних у проведенні АТО в районі Зайцевого, Микитівського району та Горлівки Донецької області. Контактувала вона із бойовиком на прізвисько "Старшина", який являється військовослужбовцем так званого "розвідувального підрозділу 3-ї бригади міністерства оборони ДНР", - йдеться у повідомленні.

У подальшому бойовики використовували цю інформацію під час артилерійських обстрілів місць дислокації військовослужбовців та військової техніки Збройних Сил України.

Злочинні дії пособниці терористів припинилися після її затримання - у лютому 2016 року. Суд призначив жінці покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного її майна.

Нагадаємо, 30 березня стало відомо, що Дзержинський міський суд Донецької області засудив до 4 років позбавлення волі спільницю бойовиків "ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme