У "ЛНР" інвестор з Італії виявився звичайним фашистом та злочинцем (ФОТО)

Перспективний інвестор з Італії, яким так вихвалялися окупанти у "ЛНР", виявився футбольним фанатом-хуліганом та фашистом

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на блог журналіста Дениса Казанського.

Кілька днів тому на сайтах підконтрольним бойовикам "ЛНР" вихвалялися "керівником організації Save Donbass People, координатором Італійського центру у "ЛНР" Андреа Пальмері, який нібито бажає залучити інвесторів з Італії для розбудови окупованого Алчевська.

Казанський зазначає, що у Мережі запити за прізвищем Пальмері видають результати англійською, російською, італійською мовами, які характеризують "інвестора", як фашиста.

"Це ультраправий італійський футбольний фанат, який прославився на батьківщині хуліганськими витівками. У 2014 році він поїхав воювати в Донбас за "русскій мір" і з тих пір постійно живе в Луганську. Трохи нетипово для італійського інвестора", - пише блогер.

При цьому він зазнає, що італійський фашист, у супереч всякій логіці, поїхав воювати не за "українських фашистів", як було б логічніше з точки зору пропаганди, а за "російських антифашистів", діди яких воювали з дідами Пальмері, адже італійські з'єднання у Другій Світовій брали участь саме у боях за Донбас.

Казанський також зазначає, що з 2014 року "бізнесмен" Пальмері воював у складі банди "Бетмен" разом з відомим угрупованням російських нацистів ДШРГ "Русич", яку очолює Олексій Мільчаков і яка "прославилася" своїми звірствами.

Як повідомлялося раніше, вже давно не секрет, що заробляти на Донбас їдуть найманці мало не зі всього світу. Їхня географія надзвичайно широка: від Росії та Білорусі до Латинської Америки та Африки.

Як повідомлялося у звіті ООН з цього приводу, коло осіб, які відносяться до іноземних озброєних суб'єктів на Донбасі, широке: від добровольців до військовослужбовців чоловіків та жінок, які отримують винагороду, від незалежних бойовиків до професійних військових.

Також повідомлялося, що у травні 2016 року на Луганщині СБУ затримала бойовика "ЛНР", який у 2014 року перебував у терористичному угрупованні "Призрак" під керівництвом Мозгового й опікувався іноземними найманцями.

Він розповів, що у листопаді 2014 року бойовик супроводжував автоколону із озброєними найманцями, у складі якої окрім громадян РФ були також 20 громадян з країн Європи. За його словами, колона формувалася на території Росії, а після прибуття до окупованого Алчевська найманці приєдналися до банд формування "Призрак". Звідти, пізніше, вони пороз'їжджалися вже по всій окупованій території.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme