У Кам'янському попри рішення суду новому депутату вручили мандат

На сесії міськради Кам'янського вручили мандат депутату, який зайняв місце відкликаного колеги

У Кам'янському попри рішення суду н…

Про це передає Depo.Дніпро з посиланням на "Событие".

На сесії міськради Кам'янського голова територіальної виборчої комісії Анатолій Московчук оголосив рішення про відкликання Юрія Литвиненка, прийняте 17 березня в Києві на XII позачерговому з'їзді партії "Блок Петра Порошенка", і постанову Кам'янської міської виборчої комісії №8 від 19 березня 2017 року, згідно з яким депутатом, який займе місце Юрія Литвиненка в сесійній залі, став наступний за черговістю у виборчих списках БПП "Солідарність" Антон Гусєв.

У сесійній залі Гусєву вручили мандат депутата.

За словами Московчука, рішення про відкликання депутата ухвалювала не Кам'янська міська виборча комісія, чию постанову оскаржує відкликаний депутат у суді, а керівництво партії БПП.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині виборці назбирали підписи на відкликання депутата Юрія Литвиненка. Заводський районний суд Кам'янського скасував дію постанови Кам'янської міської виборчої комісії №7 від 19 березня 2017 року, яким були достроково припинені повноваження депутата Кам'янського міськради від БПП Юрія Литвиненка на підставі його відкликання виборцями.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme