У Харкові крадій-невдаха ховався у розібраному авто

У Харкові "по гарячих слідах" затримали чоловіка, який обікрав будинок

У Харкові крадій-невдаха ховався у розіб…

Як передає Depo.Харків із посиланням на командира батальйону Управління поліції охорони Олександра Сокольського, оператор пульту повідомила про спрацювання охоронної сигналізації в будинку на вулиці Айвазовського.

За відомостями поліції, на місці події правоохоронці помітили віджате металопластикове вікно. Один із поліцейських кинувся перекривати ймовірний шлях втечі зловмисника.

За кілька секунд з будинку вискочив чоловік і щодуху побіг присадибними ділянками вздовж інших будинків. Старший екіпажу кинувся йому навздогін. Водій негайно викликав підкріплення і поїхав на паралельну вулицю, куди мав вибігти підозрюваний. Третій поліцейський охорони побіг перекривати шляхи на сусідні провулки. Зловмисник намагався сховатися на чужому подвір'ї у розібраній автівці. Поліцейські затримали чоловіка.

Як з'ясувалося, чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів майнового характеру. З будинку 32-річний зловмисник встиг забрати ювелірні вироби, біжутерію і 130 грн.

За даним фактом слідчим Немишлянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує до 6 років ув'язнення.

Наразі вирішується питання про обрання щодо зловмисника запобіжного заходу.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харківській області затримали двох жінок, які пограбували сусіда.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme