Столтенберг закликав Росію "приструнити" бойовиків "Л-ДНР"

НАТО закликає Росію використовувати своє значний вплив на бойовиків для повного виконання Мінських угод

Столтенберг закликав Росію "приструнити"…

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг на прес-конференції за підсумками засідання Ради НАТО-Росія, передає Depo.ua.

"НАТО і Росія продовжують мати чіткі розбіжності щодо кризи в Україні. І це була перша тема, яку ми розглянули. Ситуація з безпеки продовжує викликати серйозне занепокоєння. Порушення припинення вогню на сході України досягли рекордного рівня, тривають інтенсивні бої, а важке озброєння не було відведено", - заявив генсек НАТО.

Столтенберг заявив, що велика частина плану з вирішення конфлікту в Україні не виконана і закликав Росію вплинути на бойовиків.

"Мінські угоди забезпечують план для вирішення конфлікту на сході України. Але велика частина цього плану не виконана. Ми закликаємо всі сторони виконувати взяті на себе зобов'язання. Сьогодні НАТО закликає Росію використовувати своє значний вплив на бойовиків, щоб повністю були виконані зобов'язання", - сказав він.

Крім того, Столтенберг заявив, що викликає серйозне занепокоєння визнання Росією ідентифікаційних документів, які були видані сепаратистами.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme