UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Соліст System of a Down пояснив, чому став спостерігачем на виборах у Вірменії

Аериканський музикант вірменського походження Серж Танкян вирішив стати спостерігачем на парламентських виборах у Вірменії, які відбудуться 2 квітня.

Соліст відомої рок-групи System of a Down Серж Танкян сьогодні на прес-конференції заявив, що у нього немає ніяких корисливих цілей на майбутніх виборах, передає Depo.ua з посиланням на Life.

Для мене велике задоволення брати участь у парламентських виборах Вірменії 2017 року. У нас немає ніякої вигоди. Зараз всі ненавидять один одного: схід ненавидить захід, захід - схід. Але, чорт забирай, нам все це не має значення. Для нас найголовніше - це бажання вірменського народу під час цих виборів.

"Для мене велике задоволення брати участь в парламентських виборах Вірменії 2017 року. Дуже важливо, щоб люди знали, що у нас немає ніякої вигоди. Зараз всі ненавидять один одного: схід ненавидить захід, захід - схід. Але, чорт забирай, нам все це не має значення. Для нас найголовніше - це бажання вірменського народу під час цих виборів", - пояснив Серж Танкян.

Танкян зазначив, що на виборах він буде присутній з групою інших артистів і всіма силами буде підтримувати голосуючих. Рішення про присутність на виборах Танкян прийняв після літнього інциденту з групою озброєних опозиціонерів "Сасна црер", яка захопила поліцейську дільницю в Єревані.

"Ті несправедливості, які відбуваються в Вірменії, повинні припинитися. Ми хочемо просто як артисти брати участь, бути поруч з народом. Головне - не моніторинг. Ми не професіонали в цій сфері. За кого б ви не проголосували, ми будемо поруч і підтримуємо ваш вибір", - додав Серж Танкян.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme