UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Сільський клуб з Шепетівщини відзначили на всеукраїнському рівні

Відзнаку міністерства культури отримав Чотирбоківський сільський будинок культури

Сільський клуб з Шепетівщини відзначили…

Днями у Національному музеї Тараса Шевченка під головуванням міністра культури України Євгена Нищука відбулася нарада керівників обласних центрів народної творчості, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на Урядовий портал.

Нарада була присвячена напрацюванню шляхів співпраці у напрямку збереження та розвитку національної культури.

"Варто розуміти, що культура - це є основа та привабливість, зрештою - економічний зиск. Ми маємо надати нове життя закладам на місцях. Так, багато людей шукають кращої долі саме у великих містах, але ми маємо пам'ятати, наскільки важлива ваша праця у центрах культури у регіонах. Тоді в кожного залишиться спогад, що він відбувся в цій країні завдяки тому, що будинок творчості прищепив йому любов до мистецтва, заклав основи майбутньої особистості, правдивого сприйняття навколишнього світу", - зазначив під час виступу міністр Ніщук.

Посадовець також вручив відзнаки мінкультури України переможцям Всеукраїнського огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості, який відбувся впродовж 2016 року, і перше місце у якому виборов Чотирбоківський сільський Будинок культури Шепетівського району Хмельницької області.

Нагадаємо, на початку лютого в мінкультури оголосили результати огляду-конкурсу клубних закладів у сільській місцевості.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme