UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Що розповів Гройсман про швабри, президентські амбіції та збільшення пенсій: ТОП-5 цитат

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провів зустріч з регіональними ЗМІ в Києві сьогодні, 31 березня

Що розповів Гройсман про швабри, президе…

Спілкування було присвячено попереднім підсумкам децентралізації. Кореспондент порталу Depo.Запоріжжя, який відвідав захід, зібрав 5 найцікавіших меседжів очільника уряду з його виступу та відповідей на питання журналістів.

1. Про культуру ремонту доріг

"Коли "Укравтодор" виводить свої бригади - бачиш нормально вдягнених робітників, бачиш культуру виробництва, бажання працювати. А іноді їдеш - стоять чоловік 15, троє працюють швабрами з чайником і ногами топчуть асфальт. Хто в цьому винен? Винна система, яка руйнувала їх багато десятиліть".

2. Про голів районів, які гальмують децентралізацію

"В нас зараз дуже бракує дорожників. Можемо таких голів адміністрацій залучити - хай ідуть працювати на дорожнє господарство".

3. Про президентські амбіції

"Президентських амбіцій немає. В мене є одна амбіція - зробити все залежне від мене на позиції прем'єра, щоб країна змінилася і людям стало легше жити".

4. Про підвищення пенсій

"Я переконаний, що за наявності підтримки в парламенті ми можемо до завершення цієї сесії, до 15 липня, проголосувати за цей проект, і з 1 жовтня в країні усім підняти пенсії. Я розумію, як це зробити, і готовий нести за це відповідальність".

5. Про "змагання" з децентралізації

"Між областями України сьогодні є конкуренція. Хто завершить об'єднання громад перший - ці області за якістю життя чи економічним розвитком будуть першими. Ті, хто відставатиме - будуть слабкі".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme