Російський депутат Мілонов став "політруком" бойовиків на Донбасі (ФОТО)

Депутат Держдуми Віталій Мілонов став "політруком" в бойовиків на Донбасі, влаштовує там екскурсії для російських пропагандистів і розповідає їм про "кривавих фашистів"

Російський депутат Мілонов став "політру…

Як передає Depo.Донбас, про це пише російське видання "Комсомольская правда".

Перед російськими пропагандистами відомий на Росії поборник моралі та православ'я, на Донбасі вдає із себе ледь не "командос": військова екіпіровка, кепка, сонцезахисні окуляри. Поводиться російський депутат так, ніби він особисто живе у окопах Донбасу вже не перший рік. У матеріалі весь час наголошується, що знає його тут мало не кождна собака: від бойовиків на блокпостах до малих дітей, яких, звичайно ж "захисники" врятували від "фашистів". Взагалі тема убивства дітей дуже активно розкручується у цьому "репортажі".

Він навіть примудрився цю тему прив'язати до скандалу з Євробаченням.

"Ось тому я проти поїздок до Києва на Євробачення. Ці тварюки дітей ні шкодують, а ми повинні догоджати упирям ?!",- заявив депутат.

Сам Мілонов свою присутність на Донбасі пояснює знову ж таки бажанням "захистити дітей від убивства".

"Краще раз побачити все своїми очима, ніж сто разів по "ящику". Не хочу бути "диванним" стратегом. Донбас - частина нашого світу. Одні ходять по кофешопам, а інші - воюють, щоб їхніх дітей не вбили. Другі мені ближче",- заявив він.

Російський депутат хвалиться, що привозить місцевим терористам обладнання і всіляко їм допомагає і наголошує, що за ці поїздки до терористів йому не соромно. Більш того, він відверто заявляє, що бойовики на Донбасі чекають на свіжих російських найманців.

"Тут вже не "дике весілля в Малинівці", зараз порядок наводять. Буду радий, якщо сюди хтось поїде, щоб все побачити. У кожного своя відповідальність перед Богом і Вітчизною. Насильно нікого не вербують. Потрібно ризики розуміти, тут не дитсадок", - заявив він.

Наостанок у матеріалі, звичайно ж розповідається захоплива історія про "шквальний обстріл" позицій бойовиків "кровожерливими укропами". Під час цього дійства російський депутат героїчно вивихнув собі ногу, коли стрибав до окопу після чого пафосно "розродився" фінальним монологом на тему "як не соромно стріляти у братів".

"Це якою сволотою потрібно бути, щоб стріляти у своїх же. Яким треба бути бараном, щоб вбивати людей. Адже Донбас обороняється на своїй землі, а мерзотники в них стріляють", - обурився російський депутат.

Нагадаємо, російський пропагандист і письменник Захар Прилєпін з жовтня 2016 року обіймає посаду заступника командира батальйону по роботі з особовим складом "ДНР".

Тоді у Кремлі не стали коментувати таке "призначення" письменника. А опальний ватажок "ДНР" Стрєлков пояснив, що в такий спосіб Прилєпін "явно прагне зайняти "вакантне місце медійного героя", що звільнилося після Мотороли і Гіві.

Також повідомлялось, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що російський письменник та бойовик Захар Прилєпін відправився воювати на Донбас, щоб "допомогти Українській державі налагодити нормальне життя".

А от у літературній агенції Wiedling Literary Agency, яке лобіює інтереси російськомовних письменників на Заході, не оцінили такого душевного пориву російського письменника і відреагували на це повідомлення заявою, що припинить активно представляти права літературних творів російського письменника Прилєпіна.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme