Представників ОСББ Львівщини навчали енергоефективності

Навчання у містах та районах області відбуватимуться на постійній основі

У місті Трускавець відбувся семінар на тему "Можливості впровадження енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках" за участі представників департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації, керівництва Трускавецької міської ради та представників International Finance Corporation (IFC) "Енергоефективність у житловому секторі України". Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу ЛОДА.

Учасники поділилися практичним досвідом впровадження основ енергоефективності у багатоквартирному будинку, назвали джерела фінансування енергоефективних проектів представники International Finance Corporation (IFC) "Енергоефективність у житловому секторі України" за участі громадської спілки "Асоціація ОСББ "Новояворівськ" та голів ОСББ м. Трускавця.

З метою підтримки створення та функціонування об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в містах та районах області впродовж поточного року будуть проводитися різного плану навчання, консультації та семінари.

Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства облдержадміністрації запрошує до співпраці активні громадські організації та асоціації, що зацікавленні в ефективності створенні ОСББ, а також підвищенні рівня управління житловим фондом шляхом формування конкурентного середовища на ринку комунальних послуг.

Нагадаємо, на Львівщині планували створити 1200 ОСББ.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme