Обшуки в "Тедісі" на Закарпатті: Вилучено тисячі ящиків цигарок

Слідчі дії на фірмі "Тедіс" у Мукачеві, як і в інших містах України проводяться на підстав ухвали Печерського районного суду міста Києва

Обшуки в "Тедісі" на Закарпатті: Вилучен…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Мукачево.net".

Слідчі дії на фірмі Тедіс (колишня Мегаполіс) у Мукачеві, як і в інших містах України, включно з Києвом, проводяться на підстав ухвали Печерського районного суду міста Києва.

У закарпатському офісі компанії, яка має російське коріння і підозрюється у виведенні 2,5 млрд гривень до Росії, частиною з них було профінансовано діяльність терористичних організацій "ДНР/ЛНР", наразі слідчі дії майже завершені.

Їх проводили військова прокуратура (Ужгородський гарнізон) та співробітники Управління захисту економіки нацполіції. Підсумок слідчих дій: вилучено із складу Тедіс у Мукачеві близько 6 тисяч ящиків цигарок різних марок.

Нагадаємо, сьогодні зранку ГПУ повідомила про обшуки у дистриб'ютора тютюнових виробів "Тедіс Україна", пов'язаного з російським олігархом Ігорем Кесаєвим. За даними відоства, обшуки проводяться за підозрою у фінансуванні терористів "ЛНР" і "ДНР".

Згодом у ГПУ повідомили про обшуки в Антимонопольному комітеті щодо цієї справи.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme