Адвокати Насірова взялись рятувати затриманого фіскала

Екс-керівник Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що затримання керівника департаменту ДФС - це тиск, який приведе до зменшення надходжень до бюджету

Про це відсторонений голова Державної фіскальної служби повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає Depo.ua.

"Напевно, розуміючи, що звинувачень для мене більше не придумаєш, висмикують для масовки людей. Причому, під копірку, за схожою фабулою, як у і мене я думаю. Нащо запобіжні заходи простим працівникам і неймовірні залоги я думаю знову пояснити не зможуть. Невдовзі переконуюся, що все теж заради Фейсбука, заради термінових новин із гучними заголовками. Дуже пусто буває за подібним галасом. Та за наклеп чи брехню будемо подавати до суду окремо. У коментарях горе-піарщиків знущаються через незнання простих речей. Замість слова "пособник" вони вживають "посібник". Декому треба було свого часу уважно читати посібники з юриспруденції", - написав Насіров.

Він заявив, що затримання керівника департаменту ДФС - це тиск, який приведе до зменшення надходжень до бюджету.

"Зрозуміло, проти мене популістична політична атака вже багатьом стало зрозуміло, чому. Проясняється суть питання і намагання мого арешту, відсторонення від посади. Але чому повинні страждати мої колеги, вина яких лише у тому, що вони працювали поряд зі мною? Це тиск на ДФС який приведе до зменшення надходжень до бюджету", - зазначив відсторонений чиновник.

"НАБУ знову ідуть на завідомо протизаконні дії. Знаю з власного прикладу: головна іх зброя – чинення тиску. Дивно, але таке враження, що ці молоді хлопці виховані на старих радянських фільмах про НКВС", - заявив Насіров.

Також відсторонений голова ДФС повідомив, що готує звернення до керівництва САП. "Готую звернення до керівництва САП, оскільки вважаю, що детективами вчинено низку завідомо підготовлених протиправних дій і процесуальні порушення а процесуальне керівництво просто не працює - тому питання оскалюємо", - написав Насіров.

Крім того, він повідомив, що його адвокати розпочали власне розслідування. "Пізніше расскажу про розслідування яке почали мої адвокати - а там вже багато цікавого...", - зазначив відсторонений фіскал.

Нагадаємо, що 30 березня правоохоронці затримали начальника департаменту погашення зобов'язань Державної фіскальної служби.

Того ж дня йому отримали запобіжний захід у вигляді арешту на 60 днів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme