UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині чоловіки в масках і зі зброєю накинулися на сімейну пару

Правоохоронці затримали трьох розбійників і розпочали кримінальне провадження

На Тернопільщині чоловіки в масках і зі…

На Тернопільщині затримали трьох учасників розбійного нападу, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією облпрокуратури.

30 березня до працівників Нацполіції звернулась тернополянка із заявою про напад на неї та чоловіка, з яким вони перебували у власному авто, невідомих осіб у масках.

За словами потерпілої, до припаркованого нею автомобіля, у якому сиділа вона разом з чоловіком, підійшли двоє невідомих осіб у масках та погрожуючи пістолетом, вирвали у неї з рук сумку з 5000 доларів США. Надалі зловмисники втекли з місця події на автомобілі Mercedes-Benz Vito, в якому виявився ще один співучасник злочину.

Потерпіла разом із чоловіком спробували наздогнати їх на своєму авто. Нападники відірвались від переслідування та заблукали у одному із сіл Тернопільського району, де покинули машину.

Правоохоронці відшукали покинутий автомобіль у смт. В.Бірки Тернопільського району та затримали трьох розбійників. У скоєнні злочину підозрюються 3 жителів чоловіків.

Тернопільська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.2 ст.187 КК України - розбій.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, днями на Тернопільщині підрізали чоловіка.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme