UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На одному з складів лісогосподарства Тернопільщини "щезло" продукції на 1,2 млн грн

ПРокуратура завершила розслідування і передала справу до суду

На одному з складів лісогосподарства Тер…

На Тернопільщині "щезає" не лише ліс, а й лісопродукція просто зі складів, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на сайт облпрокуратури.

За словами заступника прокурора області Ігоря Мукана, завершено розслідування щодо працівників лісогосподарства з нестачою майже 1000 м куб. деревени.

Слідство встановило, що під час перевірки восени 2016 року щодо наявності на складах державного лісового підприємства лісопродукції при порівнянні документів бухгалтерського обліку з наявною деревиною виявлено недостачу її усіх порід на суму понад 1 млн 200 тис. гривень.

Розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст.191 Кримінального кодексу України - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчинені за попередньою змовою групою осіб, завершили.

Нагадаємо, на 80 тисяч гривень допустив шкоду лісу лісівник на Бережанщині, а на початку березня Бучачське лісопідприємство "нарубало" дров на 60 тисяч гривень збитків. За могою прокурорів всю суму підприємство вже сплатило державі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme