На Черкащині чоловік застрелив товариша з рушниці

Під час застілля чоловік хвалився рушницею і випадково вистрілив у гостя

На Черкащині чоловік застрелив товариша…

У Жашківському районі застрелили 52-річного чоловіка. Особа, яка обґрунтовано підозрюється у скоєні пострілу встановлена та затримана, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

До Жашківського відділення поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря місцевої лікарні, про смерть 52-річного жителя району, яка наступила від вогнепального поранення в голову та плече. Чоловік помер під час операції.

Як з'ясували правоохоронці, у день трагедії двоє жителів району відпочивали у домоволодінні одного із них, розпиваючи алкогольні напої. Під час застілля, господар будинку витяг зі схованки мисливську рушницю та почав нею хизуватися. В подальшому чоловіки вийшли на подвір'я постріляти. Власник будинку взяв зброю щоб перезарядити, та здійснив постріл у бік потерпілого. Зрозумівши, що накоїв, залишив будівлю, приховавши сліди злочину.

Як повідомив т.в.о.начальника ГУНП Валентин Кожухівський, працівники встановили місцеперебування чоловіка та затримали його. За вказаним фактом відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Особу затримано в порядку статті 208 КПК України, йому оголошено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme