UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На 2,5 місяців Хмельниччина вступає в "період тиші"

У період масового розмноження диких тварин забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою

На 2,5 місяців Хмельниччина вступає в "п…

Задля охорони середовища існування, умов розмноження та шляхів міграції диких тварин, Держекоінспекція у Хмельницькій області наголошує на виконанні "Закону України "Про тваринний світ", що передбачає з 1 квітня по 15 червня "період тиші", повідомляє Depo.Хмельницький.

У період масового розмноження диких тварин забороняється проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою - пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення раллі та інших змагань на транспортних засобах.

Підприємства, установи, організації і громадяни при здійсненні будь-якої діяльності, що впливає або може вплинути на стан тваринного світу, зобов'язані забезпечувати режим тиші.

Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області попереджає, що на час "сезону тиші" в лісах Хмельниччини встановлюється контроль щодо недопущення підвищеного шуму в середовищах перебування диких тварин.

Водночас наголошують, що за порушення передбачена адміністративна відповідальність за ст.87 Кодексу України про адміністративні правопорушення і тягне за собою накладення штрафу на громадян до 850 грн і на посадових осіб - до 1190грн.

Нагадаємо, відзавтра до початку червня на Хмельниччині заборонено ловити рибу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme