UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Мукачівський драматичний уже з директором без в.о.

Відбулося заключне засідання комісії по конкурсному добору на посаду директора Мукачівського драматичного театру

Мукачівський драматичний уже з директоро…

Про це Depo.Закарпаття повідомила Мукачівська міськрада.

Заключне засідання комісії по конкурсному добору на посаду директора Мукачівського драматичного театру проходило за участі дев'яти членів конкурсної комісії, претендентів на керівну посаду та представників громадськості.

Кандидати на посаду директора Мукачівського драматичного театру Євген Тищук та Юрій Глеба почергово презентували власні програми розвитку закладу та відповідали на питання присутніх. По закінченні презентацій претендентів на керівну посаду, члени комісії приступили до таємного голосування. Отож, за кандидатуру Юрія Глеби, за підсумком голосування, сім голосів "за", за Євгена Тищука – "за" два голоси.

Комісія вирішила за результатами голосування рекомендувати відділу культури виконавчого комітету Мукачівської міської ради призначити Юрія Глебу, заслуженого працівника культури України на посаду директора-художнього керівника Мукачівського драматичного театру, як такого, котрий успішно пройшов конкурсний відбір згідно з чинним законодавством.

Нагадаємо, в лютому рішенням сесії міськради в місті створено Мукачівський драматичний театр, який працюватиме в будівлі, яка є власністю міста.

У березні, відповідно до рішення губернатора області Геннадія Москаля, Закарпатський обласний театр драми та комедії переїхав із Мукачева до Хуста.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme