"Ленінську кузню" Порошенка вирішили декомунізувати

Акціонери суднобудівного заводу "Ленінська кузня" (м.Київ) вирішили перейменувати підприємство у "Завод "Кузня на Рибальському" і змінити форму власності з публічного акціонерного товариства у приватне акціонерне товариство

Відповідне рішення було ухвалене на загальних зборах акціонерів 30 березня, пише Depo.ua з посиланням на сайт підприємства.

"На річних загальних зборах акціонерів Публічного акціонерного товариства "Завод "Ленінська кузня" акціонерами Товариства було прийнято рішення про зміну найменування Товариства на Приватне акціонерне товариство "Завод "Кузня на Рибальському", - повідомили на підприємстві.

Нагадаємо, у лютому повідомлялось про намір заводу "Ленінська кузня" змінити назву.

Довідка: Завод "Ленінська кузня" спеціалізується на виробництві танкерів-хімовозів, сухогрузів, контейнеровозів, морозильних риболовних трайлерів, суден спеціального призначення, котельних агрегатів і судноремонті.

Пакетом із 83% акцій "Заводу "Ленінська кузня" володіє "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм ессетс кепітал" президента України Петра Порошенка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme