Індійське кіно з черкаськими локаціями: На Черкащині зніматимуть індійські стрічки

Повноважний Посол Індії в Україні повідомив, що Індія готова до спільних культурних проектів

Індійське кіно з черкаськими локаціями:…

На Черкащині планують знімати індійські фільми. Зацікавленість у цьому висловив Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Вікка.

Дипломат хоче, аби Черкащина стала культурним центром-посередником між Індією та Україною. На думку Посла, зйомки індійських фільмів в Україні і, зокрема, на Черкащині, значно збільшать потік туристів до області. Бо демонстрація фільмів в Індії з черкаськими локаціями не залишить байдужими його земляків, переконаний посол.

Тим часом очільник області зауважив, нині економічні відносини між Україною та Індією розвиваються динамічно. Проте, на його думку, країнам потрібно посилювати співробітництво, зокрема в агропромисловому комплексі та фармацевтиці, охороні здоров'я, культурі та освіті. Посол Індії в Україні з цим погодився. І додав: його країна готова втілювати чимало спільних проектів у цих сферах на Черкащині.

Нагадаємо, до 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Японією і Україною, на Черкащині висадять символ Японії - сакури.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme