І вислухає, і пісню заспіває: Як у Черкасах працює друг "на годину"

У Черкасах запрацював незвичайний сервіс з надання дружби за гроші

І вислухає, і пісню заспіває: Як у Черка…

Завдяки студенту Черкаського музучилища Данила, відтепер друга можна "купити" на годину-дві. Можливо замовити друга для шопінгу чи походу в кіно. Реально найняти людину, яка вислухає вас, поговорить на важливі саме для вас теми, не перебиваючи і не перетягуючи увагу на себе, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Вікка.

Ідею надавати таку послугу хлопець позичив у фільмі, вже навіть не пам'ятає, в якому. Оголошення розмістив декілька місяців тому. За свої послуги хлопець бере 50 гривень за годину. Крім "дружніх" зустрічей, заробляє музикою, адже вчиться на вокаліста, грає на гітарі та фортепіано.

З тих пір до Данила звернулося близько 10 людей і відбулося 8 зустрічей.
"Звертаються здебільшого хлопці. Молодшому було 20 років, а найстаршому - 25. Це був приїжджий з іншого міста. Він попросив показати йому Черкаси", - каже Данило.

До тем, на які з ним хочуть поспілкуватися клієнти, він ставиться по-філософськи. Намагається занадто не втручатися з порадами і не перевантажує співбесідника своїми темами

Хлопець каже, що під час спілкування з ним клієнти можуть виговоритися і не натрапляти на звичні реакції, які звикли отримувати від рідних та друзів.

Каже: одного разу по-справжньому відчув, що зустріч з ним була клієнтові вкрай необхідна.

"Звернувся хлопець, який 4 роки зустрічався з дівчиною. Потім в їхніх стосунках почалися різні проблеми, почастішали сварки. Врешті-решт вона його покинула і стала зустрічатися з іншим. Він дуже емоційно про все це розповідав", - пригадує черкащанин.

Нагадаємо, орендувати на годину можна не тільки друга. В Москві, наприклад, для ефектного селфі орендують квіти.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme