Харківські гвардійці повернулися з Балаклії

Протягом шести діб військовослужбовці охороняли порядок в Балаклії Харківської області

Харківські гвардійці повернулися з Балак…

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Національної гвардії України, в перші два дні гвардійці евакуювали 15 жителів міста, які не змогли своєчасно виїхати. Також із небезпечної зони були вивезені тіла двох загиблих жінок, одна з яких померла внаслідок надзвичайної ситуації.

"Кожна з трьох змін правоохоронців здійснювала патрулювання на 23 маршрутах в найбільш пошкоджених районах міста, жителі яких були відселені. Гвардійці разом з поліцією охороняли майно громадян від мародерів та працювали над недопущенням інших злочинів", - зазначили в прес-службі.

Крім того, військовослужбовці забезпечували порядок в пунктах видачі гуманітарної допомоги та надали броньовану машину ремонтній бригаді "Укртелекому".

Як повідомляв Depo.Харків, уночі 23 березня у Балаклії внаслідок загоряння відбулася детонація військового арсеналу. Через небезпеку для життя з Балаклії та дев'яти прилеглих сіл евакуювали близько 20 тисяч людей. Внаслідок вибухів загинула одна людина, ще близько п'яти отримали поранення. 24 березня військові заявили, що пожежа на арсеналі ліквідована.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme