Через проведення Гуморини, в Одесі зміняться схеми руху транспорту

Зміни тимчасово характеру у схеми руху громадського транспорту триватимуть з 1 по 3 квітня

Через проведення Гуморини, в Одесі зміня…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Одеської міської ради,у зв'язку з проведенням загальноміського свята "Гуморина-2017" з 1 по 3 квітня 2017 року вносяться зміни тимчасового характеру в схеми руху міських маршрутів загального користування.

Так, робота автобусного маршруту № 137 буде організована:

- у напрямку руху вул. Ген. Петрова - від вул. Пастера на вул. Ольгіївська, вул. Ніжинську, вул. Спиридонівську, пл. Віри Холодної, вул. Буніна, вул. Катерининську, вул. Грецьку і далі за маршрутом;

- у напрямку руху сел. Котовського - від вул. Грецької на вул. Катерининську, вул. Ланжеронівську, вул. Гавану, Військовий сп., вул. Приморську і далі по маршруту.

Крім того, робота автобусного маршруту № 220а буде організована:

- у напрямку руху Рибпорту - від вул. Преображенської (Економічний університет) на вул. Софіївську, вул. Кінну, вул. Пастера, вул. Дворянську, вул. Садову, Соборну пл., Пл. Віри Холодної, вул. Буніна, вул. Катерининську і далі по маршруту.

З 10:00 до 13:00 1 квітня робота тролейбусного маршруту № 2 буде організована до пл. Л. Толстого.

У міській раді наголошують, що на час перекриття руху для проходження колони карнавальної ходи з 10:00 до 13:00 Соборній пл. (На ділянці від вул. Л. Толстого до вул. Садової), вул. Садовій (на ділянці від вул. Дворянській до вул. Преображенської), вул. Катерининської (на ділянці від вул. Грецької до вул. Дерибасівської) робота міського пасажирського транспорту буде організована по найближчих вулицях.

Нагадаємо, що сьогодні, 31 березня, в Одесі буде тимчасово змінений рух транспорту вулицею Катерининською.

Крім того, в Одесу у цьому році повернеться Гуморина і вже стало відомо, чого можна очікувати від оновленого свята сміху.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme