UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Армійцям в АТО збільшують надбавки

З квітня підвищують оплату для військовослужбовців за виконання бойових завдань у зоні АТО 

Армійцям в АТО збільшують надбавки…

Починаючи з квітня розмір грошової винагороди за виконання бойових завдань у зоні проведення АТО військовослужбовцям ЗСУ збільшать до 7500 гривень, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на сайт АПУ.

"Після консультацій з Міністром оборони, з начальником Генерального штабу я прийняв рішення і доручив, щоб з 1 квітня підвищити розмір додаткової грошової винагороди за виконання завдань в антитерористичній операції", - зауважує Петро Порошенко.

"Збільшуємо ще на 1500 гривень. І в цілому, додатково до заробітної платні, грошове забезпечення складатиме 7500 гривень", - додає президент, підкресливши, що йдеться про бійців, які виконують бойові завдання безпосередньо на лінії зіткнення.

За його словами, для тих, хто виконує бойові завдання на другій лінії, розмір надбавки буде збільшено на 1100 грн. Загальний обсяг доплати буде складати 3500 гривень додатково. В обох випадках йдеться про додаткову надбавку до основної заробітної платні.

Нагадаємо, наприкінці минулого року армійцям, які несуть службу на передовій грошову винагороду підвищили з 4200 до 6000 гривень. А військовим, які проходять службу в інших дислокаціях в зоні проведення - з 1200 до 2400 гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme